Pitanja & Odgovori :: Nabavka kvalitetni gupika

Na vasa pitanja ‘gdje mozete da nabavite cistokrvne kvalitetne gupike’ tesko da vam mogu odgovoriti, posto pitanja dolaze sa podrucja  bivse Jugoslavije a ja vec dugo vremena zivim u Americi. Za sve vas sa podrucja Vojvodine/Srbije mogu da vam preporucim Bojana (Bojan Dimitrovic) iz Novog Sada koji je vlasnik sajta ‘akvarijum.org‘ preko kojeg mozete i da stupite u kontakt sa njim kao i sa drugim ljubiteljima gupika i pitate za savijete o nabavci gupika.

Gojan Dimitrovic i Igor Dusanic gupike

Bojan & Igor

Druga osoba koju bi preporucio svima sa prostora bivse SFRJ koji su zainteresovani za uvoz kvalitetni gupika je Darko (Darko Siri) koji zivi u Temisvaru, Rumunija. Darko zajedno sa drugim odgajivacima iz Rumunije radi na osnivanju ‘kluba za odgajivace gupika’ tako da vijerujem da je povezan i sa bliskim komsijama (Bugarima, Italijanima, itd.) i da vam moze dati savijete i uputiti vas gdje i kako da nabavite kvalitetne gupike. Darka mozete kontaktirati preko FB, Guppy Club Romania.

Ja mogu samo da vam kazem da ovaj hobi nije bas jeftin i da cijena kvalitetni riba je visoka, kako u Americi tako i u Evropi.

Srecno sa nabavkom gupika!!!

 

 

 

 


Sve fotografije su moje vlasnistvo (u slucaju da nisu, autori/vlasnici tih slika su navedeni u tekstu ili su potpisani ispod fotografije/slike) i mogu biti koristene samo u obrazovne svrhe uz moje ime. Slike su zasticene ‘autorskim’ pravom.


IKGH


About Igor Dusanic

Dedicated to the Fancy Guppy Hobby!
This entry was posted in Moj Blog ( by Igor D.) and tagged . Bookmark the permalink.

1 Response to Pitanja & Odgovori :: Nabavka kvalitetni gupika

  1. Pingback: SVE O GUPIKAMA I UZGOJU CISTOKRVNI PRIMERAKA | F S Q G * Fancy Show Quality Guppies

Comments are closed.